Nejnovější recenze ze sekce Dětské nářadí
- Krásné zpracovani
- Hned to malého zaujalo
Vše v pořádku
- reálná kopie nářadí
- se zvukem
- super
Skvělý dárek pro všechny malé kutili.Vnuk ho od Vánoc nedal z ruky.Co mi přítel sliboval opravit rok,vnuk stihl za několik dni.
MÁLO ŠROUBKŮ NA MONTOVANÍ
- Super hračka
- Celkem kvalitní zpracování
- Možná ta cena
vnuk je nadšený
- Úžasný dárek, který zabaví dítě na déle než pár minut! Dárek jsme kupovali pro chlapečka, 3 roky, a byl opravdu nadšení. K produktu jsme dokoupili vrtačku stejně značky, která se velmi hodila k šroubum a tak se stavělo mnohem líp a zábavněji. Myslím si, že se hodí i na narozeniny i na Vánoce :)
- Prcek byl spokokenej
- používá 14 dní a ješte je v celku
- Pro šikovného vnuka k nezaplacení.
Doporučuji.
- kvalita, nářadí je funkční
- Krásně barevný
Šroubky nejsou dělané úplně na díry ve stole
Tak tohle je WOW pro malé kutily. Vše je plně funkční - pila, svěrák, akušroubovák se dokonce přepíná na oba směry! A všechno do sebe zapadá jako ve skutečné dílně, navíc plně bezpečné pro mrňousky. Vyhraje si s tím naše dvou a půl letá i pětiletý. Auto má dokonce 4 tvary na složení. Za ty peníze super! Je to samo kvalitní. Doporučuji, děti budou pěkně zručné :-)
- Hezky vzhled, splňuje vse co jsme od něj čekali
- Zatím žádné
,5 letý vnouček se moc těší až tatínek sestaví ponk.
- Nejzajímavější je pro syna metr, který se dá vytáhnout a pak zarulovat zpět. Je to hezká hračka. Není to úplně bytelný plast. Ale službu udělá.
- Syn teď vrtá vše a všude :-)
Spokojenost
- lehká plastová dílna, kterou dítě snadno převrhne
příjemné na dotek, bezpečné i pro malé děti
Velká spokojenost.