Nejnovější recenze ze sekce Dětské nářadí
- Spokojenost
pro vnuka , jistě se mu bude líbit..
nevím, je to jako dárek na Vánoce
Všestranná spokojenost s výrobkem i s obchodem. Děkuji.
JJ
- super cena, možnost vrtat šroubky i na nožičkách, velké množství příslušenství, včetně ochranných prostředků, doporučuji, super zábava pro děti, vrtačka na baterii na zašroubování i vyšroubování šroubů
- super dílnička, která děti baví
opravdu povedená hračka pro kluky
- skvělá cena, zvukové a světelné efekty, doporučuji
- nezabere moc místa, přitom super zábava, velkou výhodou je velké množství součástí, včetně ochranných prostředků, zábava na dlouho, skvělá cena, doporučuji
- Hodně funkcí
- realistické zvuky
- světelné efekty
- řadící páka, klíče
- příslušenství
- maličko hlučnější
- k úplně dokonalosti nám chybí už jen zpětné zrcátko
Skvělá hračka pro malé milovníky motorů! Syn si s volantem opravdu hodně vyhraje, asi hlavně díky tomu, že nabízí funkce a zvuky jako pravdivé auto!
Motor mění zvuky v návaznosti na řazené rychlosti (D,P,R,N). Reálné zvuky vydává i klakson, klíčky a blinkr. Světla svítí, motor problíkává (efekt "zážehu"). Mnoho dílů k rozebrání, šroubování, motorové svíčky, napodobenina měření motorového oleje. Přihrádka na drobnosti, praktické madlo, stejné nožičky proti převracení.
Vnouček dostane k narozeninám,jinak doručení zboží bylo rychlé
- Neuchycené v kufříku, po otevření jedna pomíchaná hromada
- dobrá pomůcka pro malé mechaniky
- zatím žádná nezjištšna
- Pro děti vhodné
- Hezke baleni
- Hezke provedeni
- Nekvalitni
Objednavali jsme dcerce naradi aby mohla tatinkovi dona pomahat kutit. Podle fotek a informaci o produktu, se melo jednat opravdu o naradi jen v detske verzi. Bohuzel po jedinem zasroubovani sroubku se sroubovak znicil. Naradi je velmi mekke a pri praci s nim se hned bud ohyba nebo tupi. Je to pouze predrazeny nekvalitni sunt, ktery nam bohuzel jen lezi doma a dcerka se snazi vymyslet co s nim, protoze je ji lito to vyhodit. Urcite nedoporucuju pro toho kdo by si s tim chtel hrat jako s opravdovym naradim. Je to slutecne jen hracka, ktera se rychle nici
- pěkná hračka
- pěkné, příjemná cena, velká radost
- plast
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »