Nejnovější recenze ze sekce Dětské nářadí
Věrná kopie, jako nářadí pro dospělé. Volba rychlostí, pravý - levý úchop, super.
Věrná kopie, jako nářadí pro dospělé. Volba rychlostí, pravý - levý chod, osvětlení, super.
Věrná kopie, jako nářadí pro dospělé. Volba rychlostí, osvětlení, super.
- Kvalitně zpracované
Vyhozené peníze, nářadí jsem vrátila.
Všechno nářadí sesypané,nic nedrží na svém místě, na vebu uvedeno od 9let, na baleni od 6let. Nakonec jsem koupila pořádné opravdové nářadí, vnuk 7 roků, je nadšený a zeť má šikovného pomocníka.
- Bezva hračka pro malé kutily, vnuk je spokojený
- Realistické provedení
- Nejdou nám vyměnit bity a spoje nedoléhají, takže šroubovák pořádně nefunguje.
Ponk je krásný, synové 2 a 4 roky jsou nadšený!!!
Uvidím pod stromečkem, ale určitě vzbudí radost.
Kvalitní provedení a hodně doplňků za super cenu
- Hezké a kvalitní zboží
Dobré.
Nelze hodnotit, byla dodána vrtačka, jinak vše OK !
Na obrázku se mi produkt moc líbil. Zkušenost ještě s ním nemám. Je určen pro děti a proto je dle mého názoru trochu křehčí. Vizualizace je však velmi dobrá, uvidíme jak budou s tímto produktem spokojeni děti.
moc pěkné provedení, krásný dárek
Hezké provedení. Uvidíme, co na to vnuk.
- slušná porce relativně funkčního dětského nářadí (kromě tupého hoblíku a pilky:)
- kvalita provedení samotného kufříku
Nářadí jako takové je pro dětské účely dostačující, ovšem kufřík samotný není příliš povedený - systém uchycení nářadí je nedostatečně řešený pomocí dlouhých tyčí (při manipulaci s kufříkem tak spoustu nářadí uvnitř vypadne ze svých pozic) - nutná "home made" úprava. Některé aretační prvky navíc nebyly řádně přimontovány a upadly.
Produkt bude vánočním dárkem a tak zatím nemůžu hodnotit.
- pohyblivý nůž
- kleště
- plochý šroubovák pasuje do do zářezu šroubu pro křížový šroubovák
- pěkná pila
- metr na rukojeti přepravky
- funkční šrouby šroubovatelné dohromady s maticí
- hasák je pevný, nelze šroubovat
- křížový šroubovák nepasuje na šroubky i když jsou tam zářezy, špatný uhel křížové špičky
- chybí mi od výrobce ještě klíč pro šestihrannou matici
Nářadí vypadá dobře, ulamovací nůž je pohyblivý, hasák bohužel ne. Rukojeť s přepravky je sundávací a leze použít jako metr, je tam vylisováno měřítko. Šrouby s maticemi lze šroubovat spolu do hromady.
Moc se nám to líbí.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »