Nejnovější recenze ze sekce Dětské nářadí
- Pěkné provedení dětem na hraní
Kufřík je nefunkční,nářadí se sype ven, nářadí nelze používat, protože je ledabyle vyrobeno, např. dlátka nemají ostří a jsou vyrobena z měkkého materiálu atd.
Jsem řemeslník a toto svým dětem nedám !
skvělá a funkční hračka, splnila očekávání
- Je maly
- Strasna kvalita
- Mel jsem pocit ze se rozpadne
- Celisti zanesene barvou
Sverak jsem obratem vratil. Odpovida malym sverakum v hobby marketech za 250 kc.
Vnouček velice spokojen se stavebnicí, hraje si s ní stále.
RKToys velký šroubovací motor a nářadí + zvuky a světla
Přidáno: 9. listopadu 2021
(naposledy upraveno 5. prosince 2021)
Zakoupeno v KrajinaHracek.cz
- rychle dodání
Klein Bosch Lucerna na hlavu
LukaskovaV
Přidáno: 6. listopadu 2021
(naposledy upraveno 23. ledna 2022)
Zakoupeno v hrackarstvieu.cz
Toto je jediný produkt, který funguje. Ostatní vánoční dárky patřily ke šmejdům! :-(
- Kvalita
- Kvalita
- Kvalitní
- Jednoducho zlozitelne, viaceré doplnky, vhodné aj pre šikovné dievčatka :)
Krásná stavebnice pro mrňousky. Na Vánoce udělá radost.
Tento objednaný produkt nebyl dodán, místo něj byla dodána jakási čínská stavebnice pro starší děti :-(
- věrná napodobenina
- stačí, aby syn párkrát zkusil opravdu vrtat do nějakého materiálu a okamžitě se strhnou kolečka a už se netočí, jen hlasitě skřípou zuby
prakticky nepoužitelné, nebo jen pro děti, které nevědí, na co vrtačka je a zapínají ji jentak do vzduchu
- Kvalita, barevnost
Super zábava pro malé i velké. Za mě velká spokojenost
- skladnost
- špatné zpracování
- některé kousky nelze do kufru vložit - musí se upravit
Nářadí je opravdu malinké. Ale hlavně málo funkční - tupé, moc obyčejný materiál, atd. Do některých míst nelze ani vložit - musel jsem vyrašplovat. Uvidíme co vydrží, až ho syn bude doopravdy používat.
- je že má i zpětný chod.
- Myslela jsem, že je na baterky, když chcete aby vrtala, musíte neustále mačkat čudlík, bohužel tohle nám nevyhovuje.
- Další nevýhoda jsou ´´dřívka´´ do kterých se šrouby vrtají, jsou nízká, tudíž se to musí držet v ruce.
+ je že má i zpětný chod.
- svítí a vrčí jako pravé
- ponk je malý, za tyto peníze bych ho už nekoupila